در حال نمایش همه‌ی 14 محصول

Code / Image Name Description Functions Applications
Placeholder روغن آرگان حاوی لیپیدها و اسیدهای چرب سودمند برای پوست مانند اولئیک، لینولئیک و همچنین توکوفرول می باشد.. اسیدهای چرب ضروری نقش بیولوژیکی مهمی را در کمک به جلوگیری از پیری و...
Placeholder روغن آووکادو روغن آووکادو دارای نفوذ عمیق و حفظ رطوبت قابل توجه به همراه خواص مغذی بالا با کاربرد آسان می باشد. این روغن باعث بازیابی پوستهای خشک، آب از دست داده...
Placeholder روغن بادام INCI NAME:Prunus Amygdalus Dulcis (sweet almond) oil, Olus or vegetable oil and tecopherol یک روغن گیاهی تصفیه شده که ویژگی های ذاتی روغن بادام شیرین را بهبود بخشیده است و...
Placeholder روغن بادام شيرين غني از فتي اسيدهاي چرب مونو و پلي اشباع نشده، مواد معدني و گلوكزايدها، حاوی ویتامین های B6،B2،B1،A و مقادیر کمی از ویتامین های E و D است و به...
Placeholder روغن جوانه گندم این روغن حاوی مقادیر بالایی لستین، اسیدهای چرب ضروری امگا 3 و 6 و ویتامین های A،E و D می باشد. این ماده باعث نوسازی پوست شده و جهت درمان...
Placeholder روغن جوجوبا روغن جوجوبا شامل اسیدهای چرب اشباع نشده، استرهای خطی، ویتامین های A ,E ,F است. خواص کاربردی آرایشی این روغن شامل نرم کنندگی و احیا نمودن موهای خشک و آسیب...
Placeholder روغن درخت چای این ترکیب یک ضد باکتری انتخابی برای باکتریهای پوستی بخصوص پروپیونی باکتریوم اکنه( عامل اصلی ایجاد جوش) می باشد. این ماده بر اساس تحقیقات انجام شده باعث ایجاد فلور میکروبی...
Placeholder روغن سبوس برنج روغن سبوس برنج به عنوان یک روغن گیاهی تصفیه شده مقادیر بالایی از ویتامین E و اسیدهای چرب و توکوترینول ها( از خانواده توکوفرول ها) که آنتی اکسیدان های قوی...
Placeholder روغن سویا روغن تصفیه شده سویا یک روغن گیاهی تصفیه شده حاوی مقادیر بالای پلی اسیدهای چرب اشباع نشده مانند لینولنیک اسید، لینولئیک اسید و اولئیک اسید و غنی از لیسیتین، استرولین...
Placeholder روغن ماکادمیا ماکادمیا به آسانی به کار می رود و نفوذ عمیق و حفظ رطوبت را همراه با ویژگی های مغذی فراهم می کند. پوستهای بالغ، خشک و بدون آب را بازیابی...
Placeholder روغن هسته انگور این روغن از هسته انگور گرفته می شود و براحتی از راه پوست جذب شده و سرشار از ویتامینهای A و E طبیعی و اسید های چرب ضروری (لینولئیک اسید)...
Placeholder روغن کالندولا روغن کالاندولا ماده مورد استفاده در محصولات مراقبت از پوست است که برای کمک به شادابی پوست، محافظت پوست از خشکی و از دست دادن آب، ایجاد چین و چروک...
Placeholder روغن کرچک روغن کرچک یک روغن گیاهی زرد رنگ شفاف است که از دانه های کرچک که بومی منطقه اتیوپی محسوب می شود، گرفته شده است. این روغن حاوی 90% رسینولیک اسید...
Placeholder شی باتر این کره گیاهی از گیاه Butyrospermum parkii که بومی افریقا است، تهیه شده است. این ماده یک مرطوب کننده طبیعی است که پوست را در برابر اشعه UV حفظ نموده...