در حال نمایش همه‌ی 19 محصول

Code / Image Name Description Functions Applications
Placeholder AMILITE GCS-12K در حضور پلیمر های کاتیونی توانایی نرم کنندگی خوب دارد و تولید کف کرمی و ارتجاعی میکند و حس رطوبت خوشایندی را انتقال می دهد.
Placeholder Amisoft CS -22 احساس نرم کنندگی ، مرطوب کنندگی و ابریشمی به پوست و مو میدهد. از جمله دیگر ویژگی های آن می توان به کف کنندگی خوب، بهبود ملایمت سایر سورفاکتنت ها...
Placeholder Amisoft ECS-22 مناسب به عنوان افزودنی برای پاک کننده های صورت و پوست حاوی SLES یا صابون فتی اسید. Amisoft ECS-22 اثر نرم کنندگی روی پوست دارد و یک احساس نرمی بدون...
Placeholder PEG 7 glceryl cocoate یک روغن مایع و شفاف که در آب و الکل قابل حل و در روغن ها نامحلول است. HLB آن 11 می باشد که امولسیون های روغن در آب را...
Placeholder Teq 111/7 نسبت هیدروفیلیک-لیپوفیلیک توازن خوبی دارد. یک امولسیفایر خوب برای امولسیون های o/w است.باعث بهبود عملکرد فرمولاسیون های دترجنت های خانگی می شود. در میان سورفکتانتهای نانیونیک یکی از بهترین عاملهای...
Placeholder Teq RFT تهیه شده بر اساس مشتقات فتی آمین ها
Placeholder استرکوات استر نمک آمونیوم کواترنری با اتانول یک سورفکتانت کاتیونی که معمولاً برای نرم کننده لباس و عامل آنتی استاتیک استفاده می شود. pH آن بین 2.5 تا 3.5 است.
Placeholder بهنترمونیوم کلراید عامل آنتی استاتیک، امولسیفایر و نرم کننده
Placeholder ترکیب کوکو آمیدو پروپیل بتائین، لوریل گلوکزاید و تگزاپون در محصولات شوینده به خصوص محصولات ملایم استفاده می شود . آلکانول آمید ندارد، بسیار ملایم است و دارای خواص کف کنندگی و افزایش ویسکوزیته است. دوز مصرفی : 15-3%
Placeholder ترکیب کوکوآمیدو پروپیل بتائین و لوریل گلوکزاید آلکانول آمید ندارد/بسیار ملایم است/در مقادیر کم ترکیب اثر synergistic بر روی کف کنندگی و ساخت ویسکوزیته دارد.
Placeholder دسیل گلوکزاید یک سورفکتانت نانیونیک طبیعی ساخته شده از مواد قندی ذرت/سیب زمینی و روغن پالم/کوکونات که در دترجنت های آشپزخانه، محصولات شستشوی بدن، مواد آرایشی و دیگر محصولات صنعتی تجاری به...
Placeholder دی سدیم لائورت سولفو ساکسینات نمک دی سدیم از استر الکل لوریل اتر (لورت) و اسید سولفوساکسینیک نگهدارنده : CMIT/MIT (15 ppm)
Placeholder دی سدیم کوکو آمفو دی استات دترجنت ملایم، عامل کف عالی و پایدار کننده کف. غیر سمی و ملایم برای پوست و چشم ها می باشد. در ترکیب با سایر سورفکتانتها مثل لوریل سولفات و لوریل...
Placeholder ستئاریت 25 پلی اتیلن گلایکول اتر استئاریل الکل به عنوان سورفکتانت؛ غلظت دهنده و امولسیفایر کاربرد دارد.
Placeholder سترومونیوم کلراید دارای ویژگی های نرم کنندگی و آنتی استاتیک
Placeholder سدیم لوریل سارکوزینات به عنوان عامل پاک کننده و کف کننده در محصولات مختلف استفاده می شود.
Placeholder لوریل گلوکزاید یک سورفکتانت نانیونیک طبیعی ساخته شده از مواد قندی ذرت/سیب زمینی و روغن پالم/کوکونات که در دترجنت های آشپزخانه، محصولات شستشوی بدن، مواد آرایشی و دیگر محصولات صنعتی تجاری به...
Placeholder کوکو گلوکزاید به عنوان عامل کف کننده، پاک کننده، wetting، نرم کننده و غلظت دهنده استفاده می شود. دوز مصرفی آن در بدن شوها و شامپوها 45-30% و در بدن شوی بچه...
Placeholder کوکوآمیدو پروپیل بتائین ساخت ویسکوزیته خوب و کف عالی با سیستم های آنیونیک خواص غلظت دهندگی و آنتی استاتیک برای شامپوهای مو، صابونهای دست، ژل های حمام و ...